Freitag, 3. Juni 2016

Kosilice za travu

Velik izbor novih i rabljenih kosilica u Hrvatskoj i regiji na oglasniku Njuskalo. Pogledajte NAJVECI IZBOR KOSILICE ZA TRAVU - elektricne, samohodne, motorne kosačice. Najnize cene u Srbiji.


Husqvarna kosilice za travu pružaju odlične rezultate i na složenim terenima sa strmim nagibom. U ponudi su kosilice na guranje, s pogonom, sakupljačem, .

Velik izbor hobi i komunalnih strojeva - od kosilica za travu do kompaktnih traktora. Motorne rotacijske kosilice. Najveća trgovina vrtne mehanizacije u Hrvatskoj. HRK kosilica za travu - Pevex pevex. Odaberite benzinske kosilice, akumulatorske kosilice ili električne kosilice kako bi Vaš travnjak izgledao savršeno.


Veliki izbor polovnih i novih kosilica i trimera za travu. Kupovina, prodaja, zamena.

Kupite najkvalitetnije i najpovoljnije kosilice za travu. Korpa za sakupljanje trave kod kosilice za travu izuzetno je bitna, kao i njena zapremina. Ukoliko je kosilica za travu samohodna to vam može biti od velike . Dobrodošli na TakoLako. Srbiji, na kome vas čekaju stalne akcije, najbolje cene i najširi asortiman proizvoda. RSD Web shop cena: 39.


Velika ponuda više vrsta kosilica za održavanje Vašeg vrta, uz povoljne cijene. Brza i sigurna dostava na Vašu adresu. Visok stupanj funkcionalnosti . Prodaja Honda benzinske kosilice HRH 536KQXE, 2. Uredite travnjak bez muke!


Za to uzmite Bosch električnu kosilicu za travu. Ona kosi s enormnom snagom, koja je do sad bila moguća samo u kosilicama . Bez obzira na vaše potrebe, imamo prave modele kosilica za vas. Return to Previous Page.

Usporedi Ukloni Dodaj u. Benzinska kosilica Gardol Edition crna. Električna kosilica HURRICANE HE 32. Pored električnih kosilica za travu , nudimo i benzinske motorne kosilice(kosačice ), električne trimere za travu, akumulatorske kosilice za travu , ali i samohodna . Najbolja cena, akcija i ponuda, besplatna isporuka Srbija, plaćanje na rate bez kamate, online prodaja.


Villager traktorska benzinska kosilica VTR845. Neka vam prijeđe u naviku odmah nakon košnje . Molimo unesite pojam za pretragu u realnom vremenu. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i . Stvari na koje treba obratiti pozornost pri kupnji nove kosilice za travu. Sitno košena trava služi kao gnojivo za travnjak i čini ga otpornijim na suše.


Samohodna kosilica za travu NAC HONDA GCV1- snažna kosilica s lakoćom će svladati baš svaki travnjak. Podrazumevano, Cena, Naslov, Na akciji. Expand- it Škare za živicu nastavak AHF-05. Kosilica NAC HONDA GCV1iznimno je . Pila za granje nastavak.


Model motora: Cub Cadet OHV Zapremnina motora: 1cm³. Pogon: Nema Radni zahvat: 56 .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts